Projecten

Recente Projecten

Kantelberg

Casa Pintor Gris

Het niveau van woning is in alle binnenruimtes alsook op het buitenterras gelijk. Het verschil in hoogte van de binnenruimtes geeft de woning een dynamisch geheel. De pergola, als doorlopende lijn in de gevel, breekt op een spannende wijze het volume van de woning.

Proyectos

Casa Miel

Casa Miel is ontworpen door uit een mix van zowel Mediterrane als Caribische invloeden. De ervaring van het interieur met het exterieur heeft een natuurlijke integratie  door de half open verbindende porche. De dakvlakken met een schuine kap geven aan de woning zowel in de woning als buiten in het gevelaanzicht een extra dimensie.

Viviendas

Casa El Portet

Rechthoekige volumes vormen de basis van de woning. De woning is ontworpen met het accent op de integratie met de omgevingselementen zicht, oriëntatie alsook hoogte. De richting van de perceelsgrens komt terug in de vorm van de porche. De porche biedt hierdoor een uitgelijnde verbinding met het volume van het woongedeelte. 

Viviendas

Casa Eucaliptus

Een bestaande jaren 70 woning is uitgebreid met moderne in elkaar passende volumes met zachte afrondingen als belijning. Het karakter van het totaal, oud en nieuw met elkaar geïntegreerd,  ademt een moderne mediterrane atmosfeer uit.

Viviendas

Casa Calamar

Een bestaande woning is uitgebreid met een nieuw volume. Het bestaande volume heeft een restyling ondergaan waardoor het totaal een geheel is. In het nieuwe volume vormen het overstek van het dakvlak alsook de verdiepingsvloer de half open porche ruimtes.

Proyectos

Casa Moraira

Rechthoekige volumes vormen de basis van de woning. Deze volumes worden overbonden door de integratie van de porche. Deze integratie van richting in volumes biedt de woning een stoer karakter. Echter de zachte afrondingen zorgen voor een vriendelijk mediterraan accent. Vooral de bewuste wijze waarop de natuurstenen elementen  trapsgewijs als ¨bancales¨ in het grondstuk is opgenomen vormen samen met de combinatie van het natuursteen in de gevels een extra dimensie aan het geheel.

Proyectos

Casa Chopo

Mediterrane en Caribische elementen zijn de basis voor dit ontwerp. Het wonen is geconcentreerd op een bouwlaag met een doorlopende verbinding van het terras en het infinity zwembad. Op de onderliggende verdieping van het woongedeelte zijn de zowel de garage als de technische ruimtes geïntegreerd.

Viviendas

Casa Cabrera

Zachte afgeronde lijnen vormen een harmonische verbinding in zowel de bouwvolumes als naar de overgang van de tuin. De begroeide pergola’s koppelen de bouwvolumes op een natuurlijke wijze.

Proyectos

Casa Mos

Karakteristieke architectonische elementen  van de zone Costa Blanca vormen met  een moderne lay-out als concept voor de villa ¨Casa Mos¨. De verticale repetitie in kozijnen in de voorgevel tezamen met de hellende dakvlakken geeft een zowel dynamische als harmonieus beeld in de gevel. De inrichting van het perceel in combinatie  met woning is gericht op een optimale functionele routing en woonkwaliteit.